right
Aannemingsbedrijf LD van Dijk BV heeft een lange geschiedenis in de binnenstad en in de omgeving van Brielle. In 1965 heeft Jaap van Dijk de firma J.TH. van Dijk opgericht, op het Maarland Zuidzijde in Brielle. Vervolgens heeft Leen van Dijk (de zoon van Jaap van Dijk) er in 1975 een B.V. van gemaakt onder de naam LD van Dijk BV. Sinds 2007 heeft Carola van Dijk (dochter van Leen van Dijk) het bedrijf overgenomen.

LD van Dijk BV is van origine een metselbedrijf, maar de werkzaamheden gaan veel verder dan alleen maar metselwerk. Ze verzorgen al het ‘natte’ werk, zoals betonwerk, zand- en cementvloeren, stucwerk en tegelwerk voor bijvoorbeeld vloeren, keukens en badkamers. Ook dakwerk kunt u aan ons overlaten. Verbouwingen, onderhoud, restauraties en kleine aanbouwen worden eveneens door ons uitgevoerd. Bij alle werkzaamheden is het uitgangspunt dat we meedenken met de opdrachtgever. Deze geeft zijn of haar wensen en wij geven hier over ons advies en suggesties (bijvoorbeeld als het beter of praktischer kan).

Doordat ons bedrijf al zo lang in Brielle gevestigd is kennen wij de meeste huizen wel en hebben hierdoor veel ervaring opgebouwd met het werken met oude materialen. Ook weten we hoe de meeste huizen in Brielle bouwtechnisch in elkaar zitten waardoor we sneller weten wat we er aan moeten doen om problemen op te lossen.